Η Barracuda ως πιστοποιημένη αμυντική βιομηχανία από το ΥΠΕΘΑ, έχει την δυνατότητα να προσφέρει πλήθος προϊόντων και υπηρεσιών στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Κατασκευάζει φουσκωτά σκάφη από 2.5 έως 12.70 μέτρα, προσαρμοσμένα απόλυτα στις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα σκάφη της χαρακτηρίζονται από την αντοχή τους και την μακροζωία τους, γεγονός που αποδεικνύεται από την πολυετή εγγύηση που τα συνοδεύει.

Σκάφη θωρακισμένα, αλεξίσφαιρα, με αντιθερμικά χρώματα (τεχνολογίας stealth), που φέρουν το κάθε ένα τα δικά του οπλικά συστήματα τα οποία τοποθετούνται κατόπιν μελέτης των απαιτήσεων και των προδιαγραφών των Ε.Δ. Σκάφη με προστασία για τον χειριστή και το πλήρωμα από καιρικές συνθήκες ή ανοιχτά, και σκάφη μη επανδρωμένα με δυνατότητα χειρισμού αυτών από απόσταση. Σκάφη σωστικά και βοηθητικά σε μεγαλύτερα πλοία, σκάφη αυτομάτου πληρώσεως, και άλλα πολλά συμπληρώνουν την ολοκληρωμένη γκάμα των σκαφών της.

Επίσης, η Barracuda κατασκευάζει πλωτήρες και καλύμματα πλωτήρων ελικοπτέρων και αεροσκαφών, συστήματα αποστράγγισης (Drip tubes) και πλήθος άλλων εφαρμογών για τις ένοπλες δυνάμεις κατόπιν έκφρασης των ιδιαίτερων αναγκών που υπάρχουν στην άμυνα. Ενδεικτικό της αγαστής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της Barracuda και των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι οι επιβραβεύσεις που δέχεται από αυτές.

Την Barracuda, ήδη εμπιστεύονται ξένες ένοπλες δυνάμεις αναθέτοντας της τις κατασκευές πολλών επιχειρησιακών σκαφών, αλλά και μεγάλα Ελληνικά και ξένα ναυπηγεία, όπως τα Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, η HDW, η Austal Ships, κ.α.