Το 900 Barracuda Satellite, είναι ένα από τα πολλά 9μετρα φουσκωτά σκάφη παγκοσμίως, που δεν φοβάται να απογειωθεί από το νερό, αλλά επίσης και ένα από τα λίγα 9μετρα σε όλο τον κόσμο που απολαμβάνεις την προσγείωση στο νερό όταν κάθεσαι (δεν εννοώ στο σαλόνι του σπιτιού μας…).  Με αυτό το σκάφος έχω ζήσει την πιο απίστευτη εμπειρία, ενώ ήμουν καθισμένος στο πίσω μέρος του σκάφους, με 35 κόμβους ταχύτητα και 2,5 μέτρα κύμα, (σφιγμένος στην αρχή αλλά μετά χαλαρός) απολαμβάνοντας το πέταγμα του σκάφους πάνω στη θάλασσα, ακούγοντας την έλικα να αναδύεται από το νερό, αλλά χωρίς να νιώθω την παραμικρή δόνηση… Απλά απίστευτο… Μπράβο BARRACUDA!

Πέτρος Μουσουράκης

 Το 2016 αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Barracuda σε εξαιρετική κατάσταση από τον ίδιο τον κατασκευαστή.

Εκτός από την αξιόπιστη συνεργασία με την εταιρεία, η οποία εγγυήθηκε για την εξαιρετική κατάσταση του σκάφους – ένα γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε μετά – εντυπωσιάστηκα από την ξεχωριστή ποιότητα της γάστρας του, η οποία αν και μετρούσε 20 χρόνια ζωής δεν είχε παρουσιάσει ρωγμές.

Επίσης, διαπίστωσα ότι οι αεροθάλαμοι διατηρούσαν τη γυαλάδα τους και την ελαστικότητά τους όπως και τα ηλεκτρικά του σκάφους ήταν ακόμη σε πολύ καλή κατάσταση.

Gerhard Axmann – Germany

Λένε ότι το σκάφος σου δίνει δύο μεγάλες χαρές, τη μια όταν το αγοράζεις και την άλλη όταν το πουλάς. Αν αυτό ισχύει, τότε η Μπουμπού εμένα μου χρωστάει τη δεύτερη και μάλιστα διπλή. Κι αυτό γιατί όταν την αποχωρίστηκα όχι χαρά δεν ένιωσα, αλλά μεγάλη λύπη. Περιμένω, όμως, τη στιγμή που θα ξανάρθει στη ζωή μου, γιατί μέχρι τώρα δεν την πρόδωσα, όπως κι αυτή δεν πρόδωσε ποτέ τη στενή σχέση που είχαμε. Εκείνη, εγώ και το Αρχιπέλαγος.

Μπάμπης Κωνσταντάτος

Τώρα, εδω και τέσσερα χρόνια, εχω το εξάμετρο, με την 150 Yamaha. Το ‘στήσιμο’ του ειναι ναυτικο, είμαι ερωτευμένος μαζι του, ειναι αναπόσπαστο κομμάτι των καλοκαιρινών διακοπών ολης της οικογένειας, και κατ’ επέκταση ολο τον χρόνο για καθε είδους ψαρέματα. Το σκάφος ειναι φοβερά αξιόπιστο. Είναι ενα σκάφος ‘παντός καιρού’, που δεν θα ασχοληθείς με αυτό ποτε, μα ποτε, με μικρά ή μεγάλα προβλήματα. Και στην θάλασσα εμένα προσωπικά, όταν το ταξιδεύω με καλό ή κακό καιρό, πάντα, μου δίνει την αίσθηση της ασφάλειας.

Μάριος Σορωτός, Πειραιάς

Το καλοκαίρι του 2007 αποφασίζω και αγοράζω το Satellite 900 με το όνομα ΟΝΕΙΡΟ. Και γιατί επέλεξα αυτό το όνομα; Γιατί το όνειρο που είχα από παιδί, ολοκληρώθηκε με την αγορά αυτού του σκάφους.

Γύρω στις 20 Ιουλίου του ίδιου χρόνου, αγοράζω αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Αθήνα για όλη μου την οικογένεια (εμένα της γυναίκας μου και των δύο μου 16 χρόνων διδύμων παιδιών μου) χωρἰς επιστροφή. Παραλαμβάνουμε το σκάφος στη Μαρίνα του Αλίμου και ξεκινάμε το ονειρεμένο ταξίδι του γυρισμού μας στη Κύπρο. Άλιμος – Πόρος – Ύδρα – Μήλος – Φολέγανδρος – Ίος – Σαντορίνη – Αστυπάλαια – Νίσυρος – Σύμη – Ρόδος – Καστελόριζο – Πάφος.

Αν για το 7-μέτρο έχω αναφέρει τόσα πράγματα στο παρελθόν, για το 9-μέτρο έχω να μιλώ μέχρι κι εγώ δεν ξέρω πόσες ώρες. Όλες οι αρετές που χρησιμοποίησε ο κατασκευαστής στο 7 μέτρο τις χρησιμοποιεί με μεγαλύτερη μαεστρία στο 9 μέτρο. Όλη η γάστρα είναι δεμένη με τον ίδιο μαστορικό τρόπο και μάλιστα με κέβλαρ. Ότι και να κτυπήσει στη γάστρα ανοίγει στα δυο. Οι χώροι του σκάφους είναι απίστευτοι. Η αυτονομία με 800 λίτρα ενσωματωμένο ρεζερβουάρ βενζίνας, σου ανοίγει κάθε ορίζοντα. Με 5 μποφόρ Κύπρο-Καστελόριζο χρειαστήκαμε 6 ώρες. Και με μπουνάτσα Καστελόριζο-Κύπρος 4 ώρες και να κοιμούνται από πίσω τα 16 χρόνα παιδιά μας…Αυτο το σκάφος δεν φοβάται τίποτε…

Πέτρος Βράχας, Λευκωσία